Kooperatif yöneticisi halk otobüsü sürücüsünü darp etti

İzmit'te halk otobüsü şoförü İdris Derin, iddiaya göre yolcu alması yasak olan bir duraktan havanın yağışlı olması nedeniyle yolcu alınca, bir başka kooperatifin yöneticisi Ali D. tarafından darp edildi. O anlar halk otobüsünün güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, dün İzmit'te Alikahya Mahallesi'nde meydana geldi. Halk otobüsü sürücüsü İdris Derin, yolcu indirmek için bir durağa yanaştı. Bu sırada durakta bekleyen yolculardan bazıları, havanın yağışlı olması nedeniyle, halk otobüsünün o durakta yolcu almasının yasak olmasına rağmen otobüse bindi.

Durakta bekleyen yolcuların halk otobüsüne bindiğini gören bir başka kooperatifin yöneticisi Ali D., halk otobüsüne binerek sürücü İdris Derin'den halk otobüsüne aldığı yolcuların parasını istedi. Sürücü İdris Derin'in para vermemesi üzerine Terminalde görüşürüz diyen Ali D., araçtan indi. Halk otobüsünün terminale girdiği sırada yeniden halk otobüsüne binen kooperatif yöneticisi Ali D., halk otobüsü sürücüsü İdris Derin ile beraberinde bulunan kişiyi tokatlamaya başladı. O anlar halk otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde Ali D.'nin yanında bulunan kişilerle beraber halk otobüsüne binerek sürücü İdris Derin'i ve yanında oturan kişiyi küfrederek darp ettikleri görüldü. Olayın ardından polis merkezine giden sürücü İdris Derin'in kooperatif yöneticisi Ali D. ile beraberinde bulunan kişilerden şikayetçi olduğu öğrenildi.