Köpeğiyle birlikte gittiği mağazada unutulan çantayı fark etti. Genç kadının yaptığı şey güvenlik kameralarına yansıdı

Bursa'da bulunan bir mağazada meydana gelen olayda, mağazaya köpeğiyle gelen genç kız, kalabalığın arasında unutulan çantayı fark etti. Kimse görmeden çantayı çalan 23 yaşındaki genç kızın hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Teşhis edilen genç kadın, polis tarafından yakalandı. Çantanın içindeki 300 bin lira değerinde ziynet eşyası sahibine teslim edildiği bildirildi.

Köpeğiyle birlikte gittiği mağazada unutulan çantayı fark etti. Genç kadının yaptığı şey güvenlik kameralarına yansıdı

Olay, dün 12.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Nalbantoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Merve Kurnaz (34), ayakkabı almak için gittiği mağazada içerisinde 300 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan çantasını unutup, ayrıldı. Bu sırada mağazada müşteri olarak bulunan Zeynep G., çantayı fark etti. Bir süre köpeği ile ayakkabıları inceleyen Zeynep G., daha sonra unutulan çantayı çalıp, dükkandan çıktı.

Köpeğiyle birlikte gittiği mağazada unutulan çantayı fark etti. Genç kadının yaptığı şey güvenlik kameralarına yansıdı - Resim : 1

HIRSIZLIK SUÇUNDAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Bu sırada çantasını unuttuğunu fark eden Merve Kurnaz, mağazaya geri döndü. Kurnaz'ın çantası bulunmayınca durum, polise bildirildi. Çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro amirliği ekipleri, görüntülerden şüpheliyi tespit etti. Daha önce de köpek ile hırsızlık yaptığı belirlenen Zeynep G. yakalanırken, şüphelinin yanında bulunan ziynet eşyaları sahibine teslim edildi. Emniyetteki işlemleri sonrası Zeynep G., 'hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edildi. 

Köpeğiyle birlikte gittiği mağazada unutulan çantayı fark etti. Genç kadının yaptığı şey güvenlik kameralarına yansıdı - Resim : 2