Köpek balığı hemşireyi bacağından ısırdı! Deniz bir anda kan gölüne döndü

Galapagos Adaları'nda tatil yapan 42 yaşındaki hemşire Delia Yriarte, köpek balığının saldırısına uğradı. Bacağından ısırılan kadının çığlıklarına çevredekiler yetişirken, deniz kan gölüne döndü.

Köpek balığı hemşireyi bacağından ısırdı! Deniz bir anda kan gölüne döndü

Amerikalı hemşire Delia Yriarte'nin tatili köpek balığı saldırısıyla kabusa söndü. Bacağından ısırılan kadın hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Doktorları Yriarte'nin durumunun stabil olduğunu söyledi.

Köpek balığı hemşireyi bacağından ısırdı! Deniz bir anda kan gölüne döndü - Resim : 1

"ÇOK FAZLA KAN OLDUĞUNU GÖRDÜM"

Olay anında ne olduğunu anlayamadığını dile getiren Yriarte, “Bacağımda sert bir darbe hissettim. Ne olduğunu anlayamadım. Sonrasında etrafımda çok fazla kan olduğunu gördüm. Sahile vardığımızda kendimi bitkin hissediyordum. Yaranın derin olduğunu gördüm ve çok kan kaybettiğimi biliyordum” dedi.

Köpek balığı hemşireyi bacağından ısırdı! Deniz bir anda kan gölüne döndü - Resim : 2

Köpek balığını görmediğini dile getiren Yriarte, kaldırıldığı hastanedeki tedavisinden sonra sağ bacağını tam olarak kullanabiliyor.

Köpek balığı hemşireyi bacağından ısırdı! Deniz bir anda kan gölüne döndü - Resim : 3

Santa Cruz Adası'ndaki Reublica del Ekvador Hastanesi'nde doktor olan Renato Pacheco, "Onun durumu stabil, bilinci yerinde, sağ bacağından ameliyat oldu. Bacağını kaybetmedi" dedi.