Köpek havlamasına uyandıktan sonra güvenlik kamerasını kontrol etti. Kapısının önüne kadar gelen yaratığı görünce dudağı uçukladı

Sabaha karşı 04:30 saatlerinde köpek havlamasına uyanan adam, güvenlik kamerasını kontrol ettikten sonra korkunç gerçekle yüz yüze geldi. Bölgede çok sayıda bulunduğu bilinen tehlikeli yaratık sürüne sürüne kapısının önüne kadar geldi. Güvenlik kamerasında kocaman bir timsahın kapısının önünden geçtiğini gören adamın korkudan resmen dudağı uçukladı.

Timsahların Florida'nın hemen hemen her yerinde olduğu herkes tarafından biliniyor. Bölge sakinleri için gün içinde bir su birikintisinin yanından geçerken timsah görmek olağan bir durumdur. Ancak bu devasa boyutlara kadar ulaşabilen tehlikeli yaratıklar, sadece göletlerin, nehirlerin ve göllerin yakınında kalmıyorlar. Geçen ay, bir ev sahibi sabah 04:30 civarında köpeğinin havlaması sebebiyle uyandıktan sonra kapı zili kamerasında kaydedilen görüntüleri kontrol etti ve büyük bir sürprizle karşılaştı.

Köpek havlamasına uyandıktan sonra güvenlik kamerasını kontrol etti. Kapısının önüne kadar gelen yaratığı görünce dudağı uçukladı - Resim : 1

KAMERAYI GÖRÜNCE ŞOK OLDU

Oldukça büyük, sinsi bir timsah Wesley Şapeli'ndeki bir eve doğru yürüdü, muhtemelen sahibinin yan pencerede görebildiği kedilerinden birine ulaşmaya çalışıyordu. “Gator muhtemelen bir şeyin peşindeydi ve yan pencerede koruyucu kedilerimden biriyle karşılaştı. Köpeğim gürültüyü duydu ve sabah 04:30'da havlayarak beni uyandırdı. Daha sonra hareket uyarısını kontrol ettim ve oldukça şok oldum! Neyse ki hayvanları içeride güvendeydi ve bu adam, bu canavarın Clearwater House'da yaptığı gibi camdan içeri girmedi, ancak bu, bir kez daha Florida'nın en vahşi eyalet olduğunu inkar edilemez bir şekilde kanıtlıyor." dedi.