Kopenhag’da Galatasaray korkusu! O taraftarlar derhal stattan çıkarılacak!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.hafta maçında karşılaşacağı Kopenhag’dan Galatasaray taraftarı hakkında önemli bir karar alındı. Danimarka ekibi Galatasaray'a ayrılan tribün dışındaki tribünlerde Galatasaray ürünleri giyen veya Galatasaray tezahüratı yapan taraftarların stadyumundan çıkarılacağını duyurdu.

Kopenhag’da Galatasaray korkusu! O taraftarlar derhal stattan çıkarılacak!

Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.hafta maçında Galatasaray yarın, Danimarka ekibi Kopenhag ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Başkent Kopenhag'daki Parken Stadı'nda TSİ 23.00'te başlayacak maçı, İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Müsabakada Orsato'nun yardımcılıklarını ise Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapacak.

Kopenhag’da Galatasaray korkusu! O taraftarlar derhal stattan çıkarılacak! - Resim : 1

GALATASARAY TARAFTARI İÇİN FLAŞ KARAR

Bu müsabaka öncesi Danimarka ekibini resmi internet sitesinden bilgilendirme metni yayınladı. Söz konusu metinde Galatasaray'a ayrılan tribün dışındaki tribünlerde Galatasaray ürünleri giyen veya Galatasaray tezahüratı yapan taraftarların derhal stadyumdan çıkarılacakları ifade edildi.

Kopenhag’da Galatasaray korkusu! O taraftarlar derhal stattan çıkarılacak! - Resim : 2

GALATASARAY NASIL GRUPTAN ÇIKAR?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükselmesi için yarın Kopenhag ile oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Averajla rakibinin gerisinde yer alan sarı-kırmızılı takım, yarın kazanması durumunda puanını 8'e çıkartacak ve diğer maçın sonucuna bakılmaksızın grup ikincisi olarak adını son 16 turuna yazdıracak.

Galatasaray'ın kazanamaması ve gruptaki diğer maçta Manchester United'ın Bayer Münih karşısında galip gelememesi halinde sarı-kırmızılı takım, grup üçüncüsü olarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Sarı-kırmızılı takımın galip gelememesi ve Manchester United'ın Bayern Münih'i yenmesi durumunda ise Galatasaray, Avrupa defterini kapatacak.