Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kore, Portekiz, Afganistan ve Slovakya büyükelçilerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Büyükelçiler Erdoğan'a güven mektubu sundu.

Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kore, Portekiz, Afganistan ve Slovakya büyükelçilerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Büyükelçiler Erdoğan'a güven mektubu sundu. Erdoğan daha sonra büyükelçilerle hatıra fotoğrafları çektirdi.

Erdoğan, bugün önce Slovakya'nın Ankara Büyükelçisi Jan Psenica'yı kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Büyükelçi Psenica Erdoğan'a güven mektubu sundu. Psenica ve bazı büyükelçilik mensupları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdimin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Slovakya'nın ardından Erdoğan Afganistan'ın Ankara Büyükelçisi Amir Mohammad Ramin'i kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Büyükelçi Ramin, Erdoğan'a güven mektubu sundu. Ramin ve eşiyle bazı büyükelçilik mensupları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdimin ardından, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Erdoğan, Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Jaime Van Zeller Leitao'yu kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Büyükelçi Leitao, Erdoğan'a güven mektubu sundu. Leitao ve eşi ile bazı büyükelçilik mensupları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdimin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ve son olarak Erdoğan Kore Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Lee Won Ik ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Büyükelçi Lee, Erdoğan'a güven mektubu sundu. Lee ve bazı büyükelçilik mensupları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdimin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.