Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a Togg hediye etti

Körfez turunun son durağında Birleşik Arap Emirlikleri'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir araya geldi. Erdoğan, Al Nahyan'a Togg hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a Togg hediye etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkeleri turunun son durağı Birleşik Arap Emirlikleri’ne dün akşam saatlerinde gelmişti.

Resmi temaslarına bugün başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan tarafından Sarayı’nda El Vatan Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a Togg hediye etti - Resim : 1

İki ülke marşlarının okunduğu törende Erdoğan, karşılama kıtasını selamladı. Törende daha sonra Erdoğan’a BAE heyeti tanıtıldı.

 Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Nahyan'a Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'u hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a Togg hediye etti - Resim : 3

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BAE Devlet Başkanı Nahyan COP28 Dünya Çevre Zirvesi için hazırlanan bileklik ile birlikle poz verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan'a Togg hediye etti - Resim : 4

Baş başa görüşme gerçekleştirecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BAE Devlet Başkanı Al Nahyan, anlaşmaların imza törenine katılacak.

Erdoğan, BAE temasları kapsamında Türkiye-BAE İş Forumu’na da iştirak edecek. Erdoğan, daha sonra onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak.