Korku filminden fırlamış gibi görünen canlıya ait görüntüleri izleyenler kalakaldı. Daha önce onun gibisi görülmedi. Hem uçuyor hem yüzüyor

Korku filmlerinden fırlamış gibi duran kuş türüne ait görüntüler, sosyal medyada izleyenleri hayrete düşürdü. İlginç bir görünüme sahip kuşa bakan bir daha baktı. Siyah renginden dolayı gözleri vücudunda kaybolan canlının göz hizasında bulunan 2 beyaz çizgi onu diğer canlılardan tamamen ayırıyor. Daha önce onun gibisi görülmedi. Hem uçuyor hem yüzüyor.

Korku filminden fırlamış gibi görünen canlıya ait görüntüleri izleyenler kalakaldı. Daha önce kimse onun gibi bir kuş görmemişti. Kuzey Atlantik bölgesinde yaşayan deniz kuşunun hem uçma hem de yüzme konusunda oldukça iyi olduğu biliniyor.

SÖMÜRGECİ BİR DENİZ KUŞU

Ustura gagalı olarak bilinen Alca torda, Kuzey Atlantik sömürgeci bir deniz kuşudur ve Alcidae familyasının Alca cinsinin mevcut tek üyesidir. Soyu tükenmiş büyük auk'un (Pinguinus impennis) yaşayan en yakın akrabasıdır. Jilet gagaları öncelikle siyahtır ve alt kısımları beyazdır. Erkek ve dişinin tüyleri aynıdır; ancak erkekler genellikle kadınlardan daha büyüktür. Hem uçma hem de dalma yeteneğine sahip olan bu çevik kuş, ağırlıklı olarak suda yaşayan bir yaşam tarzına sahiptir ve karaya yalnızca üremek için gelir.