Korkunç! Cesedi valizde bulundu

Uzun süre haber alınamayan Rus model Ekaterina K.'nın ev sahibi daireye girdiğinde kadının çıplak cesedinin bir valizin içine sıkıştırıldığını gördü, kan donduran detaylar polisin araştırması sonucu ortaya çıktı.

Korkunç! Cesedi valizde bulundu

Rus model Ekaterina K, yeni sevgilisi ile Hollanda’ya tatile gitmeye hazırlanıyordu. Geçtiğimiz haftadan beri 24 yaşındaki genç kadından haber alamayan ailesi, ev sahibine ulaştı.

Ev sahibi, Ekaterina’nın başkent Moskova'daki dairesine gittiğinde dış kapı açıktı. Endişelenen ev sahibi, içeri girdiğinde korkunç bir görüntü ile karşılaştı. Kadının çıplak cesedi bir valizin içine sıkıştırılmıştı.

Ev sahibi hemen Ekaterina’nın ailesine ve polise haber verdi. Polis tarafından cinayet olduğu tespit edilen olayın, kan donduran detayları sonradan ortaya çıktı. 

Instagram fenomenliğinin yanında, Rusya’nın prestijli okullarından Pirogov Rusya Ulusal Tıp Araştırma Üniversitesi’nde dermatoloji okuyan Ekaterine K, aynı zamanda da modellik yapıyor ve güzellik bloğu yürütüyordu. Ekaterina’nın bazı iç çamaşırlı fotoğraflarının, eskort sitelerinde yer aldığı tespit edildi. 

Genç fenomenin yakın zamanda ilişkiye başladığı 52 yaşında bir erkek arkadaşı da vardı. Şahsın, ilişkilerinden önce Ekaterina’nın takipçisi ve hayranı olduğu da iddialar arasında yer aldı.

Polis, cinayete dair soruşturma başlattıktan sonra Ekaterina’nın yeni sevgilisini sorguya aldı. Sorguda, sevgilisini son gördüğünde gayet iyi şekilde ayrıldıklarını söyledi. Kavga etmediklerini ve genç kadının gayet mutlu olduğunu da ekledi.

Buluşmanın ardından Ekaterina, tatil valizini hazırlamak için Moskova’daki dairesine döndü.  Ardından korkunç cinayet gerçekleşti. Polis, herhangi bir tutuklama gerçekleştirmedi. Fakat cinayetin önemli bir şüphelisi var.

Ekaterina’nın bir önceki sevgilisi, 32 yaşında başarılı bir iş adamı. İkilinin ayrılmasına rağmen iletişimde kaldıkları belirtildi. 

Genç modelin yeni sevgilisiyle tatile gideceğini öğrenen iş adamı bu duruma çok sinirlenmiş ve büyük bir kıskançlığa kapılarak Ekaterina’nın dairesine geldiği ve genç kadını katlettiği iddia ediliyor.

İş adamının, kadının Moskova’daki dairesine girdiği kamera görüntüleri polis tarafından tespit edildi.  Kadının boynunda ve göğsünde iki derin bıçak yarası olduğu belirtildi.  Şüpheli iş adamının Rusya’dan ayrıldığı ve şuanda Avrupa’da olduğu tespit edildi. Ekaterina’nın annesi ve doktor babası genç kızlarının ölüm haberi ile yıkıldı.