Korkunç görüntüler! Dakikalarca takip edip tecavüz etti

İngiltere'de kameraya yansıyan korkunç bir olayda, bir kişinin dakikalarca takip ettiği kadına tecavüz ettiği ortaya çıktı. Söz konusu olay ülkede infial yaratırken, şahsın aldığı ceza da belli oldu.

Korkunç görüntüler! Dakikalarca takip edip tecavüz etti

İngiltere'de meydana gelen korkunç olay dünya gündeminde yankı buldu. Söz konusu olayda, bir adamın bir kadına tecavüz etmeden önce dakikalar boyunca onu takip ettiği anlar kaydedildi. 27 yaşındaki Alin-Vasile Iercosan, saldırıyı gerçekleştirmek üzere olan 25 yaşındaki kadını metrelerce takip etti.

Polis tarafından paylaşılan görüntülerde, saldırganın kadının peşinden koştuğu ve tecavüz etmeden önce bir süre takip ettiği açıkça görülüyor.

The Sun'da yer alan haberde, söz konusu kişinin 7 yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi. Mağdur kadın, mahkemede verdiği kişisel ifadesinde, "Benden her şeyimi aldıktan sonra bugün buradayım ve hayatımı geri almaya çalışıyorum" dedi.

Soteria Blueston Hadley Rides, soruşturmadan sorumlu olarak konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve kamera görüntülerinin her şeyi anlattığını belirtti.

Görüntülerde Rides Lercosan'ın mide bulandıran hareketi sonrası olay yerinden kaçmaya çalıştığı ancak kısa sürede yakalandığını da hatırlattı.

Korkunç görüntüler! Dakikalarca takip edip tecavüz etti - Resim : 1