Korkunç kaza! Otomobil metrelerce aşağıya uçtu

İzmir’de minibüs ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs devrilirken otomobil bir lisenin bariyerlerini aşarak 3 metre aşağıya uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Korkunç kaza! Otomobil metrelerce aşağıya uçtu

Kaza, İzmir Buca’da meydana geldi. O.B. yönetimindeki minibüs ile O.K.E. yönetimindeki  otomobil Buca'da Gaziosmanpaşa Caddesi ile Yavuz Sultan Selim Caddesi kavşağında çarpıştı.

Kazada minibüs devrildi, otomobil ise Süleyman Şah Endüstri Meslek Lisesi'nin bariyerlerini aşarak yaklaşık 3 metre aşağı uçtu.

Minibüsteki yolculardan Cevher Saat, Tolga Cengiz Ozan, Orhan Şenden, Feyime Çetin, Havva Kavcar, Buse Kurt ile otomobildeki Burçin Uysal ile Gülay Sabancı yaralandı. İlk müdahalenin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Cevher Saat'in kaldırıldığı Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen  kurtarılamadığı bildirildi.

Sürücüler O.B. ile O.K.E. ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ehliyetine el konulmuş

Otomobil sürücüsü O.K.E'nin 2019 yılında alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu, ehliyetsiz otomobil kullanmaya devam ettiği tespit edildi.

Öte yandan, kaza anı çevredeki bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza anında yol kenarındaki polislerin otomobil altında ezilmekten son anda kurtulduğu, polis motosikletinin de devrildiği görüldü.