Korkunç kazanın görüntülerini kalbi olan izlemesin... Kablo kopunca aniden yüksek hızla yere çakıldılar

Lunapark, çocuklardan yetişkinlere pek çok insanın sevdiği oyun merkezleridir. Ancak bazen korkunç kazalara da sahne olabilir. O korkunç kazalardan biri yine kameralara yansıdı. Görüntülerde kadının biri 'bu çok tehlikeli' dedikten saniyeler sonra lunapark oyuncağının aniden düştüğü görüldü.

Hindistan'ın Rajasthan bölgesinde bulunan bir lunaparkta meydana gelen kaza sonrasında korkunç görüntüler ortaya çıktı. Cihazın kablosunun arızalanması sonucu bir anda yere çakılmasıyla birlikte 11 kişi yaralandı. Önce dönerek yavaş yavaş inen cihaz, oldukça yüksek bir hızda yere düştüğü görüntüler, aşağıda bulunanlar tarafından kayda alınıyordu. 

Korkunç kazanın görüntülerini kalbi olan izlemesin... Kablo kopunca aniden yüksek hızla yere çakıldılar - Resim : 1

"BU TEHLİKELİ"

Korkunç görüntülerde bir kadının, hintçe "Bu tehlikeli" dediği duyuluyor. Hemen ardından saniyeler içinde dev alet bir anda yere çakılıyor. Cihazda bulunan insanların acı çığlıklarının duyulduğu video hemen kesiliyor. 

Korkunç kazanın görüntülerini kalbi olan izlemesin... Kablo kopunca aniden yüksek hızla yere çakıldılar - Resim : 2

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Polise göre, olaya kopan bir kablo neden oldu. On bir kişi yaralandı. Polis, JLN Devlet Hastanesinde tedavi altına alındıklarını ve herhangi bir tehlikede olmadıklarını söyledi.