Korkunç manzara! 5 yavrunun da başını kestiler

Bursa'nın Osmangazi ilçesi bir hayvan katliamına sahne oldu. Bir sitenin bodrum katında 5 yavru kedi başı kesilmiş şekilde bulundu. Anne kedinin ölen yavrularının başından ayrılmaması yürek burktu.

Korkunç manzara! 5 yavrunun da başını kestiler

Güneştepe Mahallesi'nden gelen hayvan katliamı ihbarı üzerine polis harekete geçti.

Apartman görevlisi Ramazan Tay, doğdukları andan bu yana bir aydır bir anne kedi ve 5 yavrusuna sitenin bodrumunda bakıyordu.  Hayvanların yemlerini yenilemek için gittiğinde 5 yavrunun birden başlarının kesilerek öldürüldüğünü gördü.  Anne kedi ise yavrularının başından bir an olsun ayrılmadı.

Korkunç manzara! 5 yavrunun da başını kestiler - Resim : 1

Beş yavrunun başlarının ıspatula ile gövdelerinden ayrılarak kafesin içinde ve bir tanesinin de tuvalete kaçtığı sırada orada başı kesilmiş halde buldu. Olayı duyan site sakinleri polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler yaptığı incelemenin ardından kedilerin ölümüne sebep olan kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

Site sakinleri ile birlikte kedilerin bakımlarını üstlendiklerin anlatan Taş, Zaten yavrular sahiplenilmişti. Yakında gelip yazlıklarına götüreceklerdi." diye konuştu.

Karşılaştığı korkunç manzara karşısında çok korktuğunu anlatan Taş, "Bu sabah geldiğimde başları gövdelerinden ayrılmış şekilde buldum. Hemen polise haber verdik. İnşallah bunu yapan cani ya da caniler en kısa sürede bulunur" dedi.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.