Korkunç yaratık barbekünün kokusunu alınca ormandan koşarak geldi. Barbekünün kapağını ustalıkla açtı ve her şeyi mideye indirdi

Korkunç yaratık, ormanda yiyecek bulamayınca bir evde düzenlenen barbekü partisini bastı. Kokuyu alınca ormandan koşarak gelen canlı, barbekünün yanına geldi. Kapağı ustalıkla açtı ve her şeyi mideye indirdi. Keyifli bir gün geçirmek isteyen aile, ayının kendilerine zarar vermemesi için uzaktan o anlar kayda alabildi.

Tennessee'deki barbekü, bir ayının partiye dalıp 10 hamburger ve diyet kolayla ziyafet çekmesiyle erken sona erdi. TikTok kullanıcısı melmelll7197, siteye Gatlinburg'da bir arka bahçedeki barbeküye bir ayı geldiğinde neler olduğunu gösteren bir video yayınladı.

Korkunç yaratık barbekünün kokusunu alınca ormandan koşarak geldi. Barbekünün kapağını ustalıkla açtı ve her şeyi mideye indirdi - Resim : 1

IZGARANIN YANINA GELİP KAPAĞI AÇTI

Ayının ızgaranın kapağını kaldırdığı ve içinde pişen 10 hamburgeri yediği görüldü. Bruin daha sonra bir kutu diyet kolayı devirerek ve ortaya çıkan su birikintisinden içerek yemeğini yıkar. Kullanıcı, ayının "bu akşam yemeğimizi yediğini" yazdı.