Korona virüsün ardından kendini yakan Gonca Vuslateri: Kendimle barışmam lazım

Korona virüse yakalanmasının ardından evinde kendini yakan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, yaşadığı olayın psikolojik etkilerini anlattı. Vuslateri, 10 operasyon, PRP ve kök hücre tedavisi oldum. Fakat artık psikolojik olarak kendimle barışmam lazım" dedi.

Korona virüsün ardından kendini yakan Gonca Vuslateri: Kendimle barışmam lazım

Geçtiğimiz aylarda korona virüse yakalanıp, evinde tedavi gören Gonca Vuslateri, üzerine kaynar suyu dökerek talihsiz bir kaza yaşamıştı. Belinden aşağısı ciddi şekilde yanan Vuslateri hemen hastaneye koşmuş, hem yanık hem de koronavirüs tedavisi görmüştü. Cihangir'de objektiflere takılan Vuslateri, yaşadıklarıyla ilgili konuştu.

Korona virüsün ardından kendini yakan Gonca Vuslateri: Kendimle barışmam lazım - Resim : 1

Yanık izlerinin kırmızıdan mor yer renge dönüştüğü bacaklarında hasarın çok yavaş ama geçtiğini aktaran Vuslateri, "Şu an çok iyiyim. Hastaneden çıktım. Setlere başladım. Şu anda devam eden bir dijital platform için film çekiyoruz..." dedi.

"Yanıklarım iyileşiyor fakat kendimle barışmam lazım"

Vuslateri, "Şu an için her şey yolunda gidiyor. Keyfim çok yerinde, diyecek de bir şey bulamıyorum. Çünkü hakikaten 35 gün hastanede yatınca özlemle, ısrarla sadece işime dönmeyi hayal ettim. Çok şükür ayaktayım yanıklarım iyileşiyor. Uzun zamana yayılan yaklaşık 10 operasyon, PRP ve kök hücre tedavisi oldum. Doku yenilenmesi ile alakalı tüm operasyonlar gerçekleştirildi. Fakat artık psikolojik olarak kendimle barışma, kabul etme ve bunun biraz zaman alacağını kabul etme zamanı" dedi.

Korona virüsün ardından kendini yakan Gonca Vuslateri: Kendimle barışmam lazım - Resim : 3

Bol bol meditasyon ve nefes egzersizleri yaptığını söyleyen Vuslateri, "İşim de çok iyi geçiyor. Canımın acısı daha yeni geçti. Ama iyi gidiyor. Gören insanların vücudumuzda değiştiremeyeceğimiz yaralara karşı haklı olarak toleransları çok düşük, ama onların verdiği o büyük tepkiler karşısında sizin de duygusallaşmamanız mümkün değil. Allah vücudunda değiştiremeyeceği özellikleri olan herkese sabır ve kendiyle barışık bir irade versin" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet