Emine Ün, annesi hakkındaki kahreden haberi sosyal medyadan verdi

Emine Ün, 10 gün önce koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve hastanede tedavisine başlandığını duyurmuştu. Kendisi ile birlikte annesinin de koronavirüse yakalandığını açıklayan Emine Ün, annesinin durumunun çok ağır olduğunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Emine Ün, annesi hakkındaki kahreden haberi sosyal medyadan verdi

10 gün önce annesi ile birlikte koronavirüse yakalandığını açıklayan Emine Ün kötü haberi verdi. Kendisinin tedavisinin olumlu devam ettiğini ancak annesinin durumunun çok ağır olduğunu ifade eden Emine Ün, sevenlerinden dua istedi.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda daha bulunan Emine Ün, annesinin de kendisinin de aşılarını olduklarını ifade ederek, kronik rahatsızlıkları olan annesinin durumunun çok ağır olduğunu belirtti.

90'lı yıllarda İbrahim Erkal'ın Canısı isimli şarkısının klibinde oynadıktan sonra üne kavuşan, ardından da dizilerde boy gösteren Emine Ün, son dönemde reklam yüzü olarak ekranlarda yer alıyor.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda son durumları hakkında bilgi veren Emine Ün, şu ifadeleri kullandı:

Herkese merhaba. Son paylaşımım altına tek tek cevap vermem imkansız. Onun için buradan yazmak istedim. Annemin de benim de aşılarımız yapılmıştı. Aşı olanlar asla koronavirüs olmayacak diye birşey yok. Sadece aşı olanlar genelde hastalığı daha normal şartlarda atlatabiliyor, o da kişiye göre değişebilen bir durum… Herkesin var olan hastalıkları ve yaşı farklı fakat annemin çok ciddi kronik rahatsızlıkları var.Astım hastalığı, kalbinde stent ve çok çok ağır geçirdiği bir zatürre sorunu vardı. Bu sebepten annem çok hasarlı bir ciğere ve vücuda sahip olduğundan maalesef şu an çok ağır bir durum içinde…