Güvenlik korucularının maaşlarına zam mı geldi? 2023 güvenlik korucu maaşları ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan maaş müjdesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında müjde verdi. Güvenlik korucularının maaşlarına zam geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenlik korucularının maaşları, emekli maaşının alt sınırına çekildi. Koruculara, en düşük emekli maaşı yani 7500 lira üzerinden istifade etmeleri sağlanacak. Peki, Güvenlik korucularının maaşlarına zam mı geldi? Güvenlik korucu maaşları ne kadar olacak? İşte detaylar…

Güvenlik korucularının maaşlarına zam mı geldi? 2023 güvenlik korucu maaşları ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan maaş müjdesi!

42 bin güvenlik korucusuna müjde! Maaşlara zam geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM’de AK Parti grup toplantısında korucu maaşlarına yapılan zammı duyurdu. Korucuların en düşük emekli maaşı zammından istifadesi sağlanacak.

2023 GÜVENLİK KORUCU MAAŞLARI NE KADAR OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında korucu maaşlarına yapılacak zam hakkında şunları söyledi:

“Güvenlik korucularına da bir müjdemiz olacak. Emekli maaşının alt sınırının 7500 düzenlemeden önceki uygulamaya göre aylıkları düşük olan 42 bin güvenlik korucumuzun da istifade etmesini sağlıyoruz. Emekli bayram ikramiyelerini de 2 bin liraya çıkardık.”