Köstebek olduğu iddia edilen Ahmet Tatlı ile ilgili flaş gelişme

İbrahim Tatlıses'in paylaşımlarının ardından "köstebeğin" Ahmet Tatlı olduğu iddia edilmişti. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. tv100'ün haberi İbrahim Tatlıses tarafından da doğrulandı.

Köstebek olduğu iddia edilen Ahmet Tatlı ile ilgili flaş gelişme

Dün twitter hesabından bir yazı paylaşan İbrahim Tatlıses "İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini açık etse de, o da biz de rahatlasak ama yakınım biliyorum, tam emin olmam gerek! Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş neden?" ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Tatlıses'in aile sırlarını ifşa eden kişinin, oğlu Ahmet Tatlı olduğu iddia edilmişti. Ancak işin aslı bambaşka çıktı.

ARSA YÜZÜNDEN KARŞI KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Ahmet Tatlı’nın köstebek olmadığı, babasına ait arsa yüzünden iki tarafın karşı karşıya geldiği ortaya çıktı.

Olay şöyle gelişti; İbrahim Tatlıses üzerine kayıtlı bir arsa için alıcılarla görüşmeye başladı. Bu sırada Ahmet Tatlı arsayı alacak kişileri araştırdı ve şahısların babasını dolandıracağına ikna oldu.

Ahmet Tatlı adamlarıyla beraber alıcılarla buluştu ve karşı tarafı darp etti.

Yaşanan olay sonrası darp edilen adamlar Ahmet Tatlı’dan şikayetçi oldu. İbrahim Tatlıses de alıcılarla arasına girip satış işine engel olduğu için oğlundan şikayetçi oldu. Olayın yanlış anlaşıldığı öğrenildi.

İbrahim Tatlıses’in aile sırlarını ifşa ettiğinden şüphelendiği ve köstebek dediği kişinin bir kadın olduğu öne sürüldü.

İBRAHİM TATLISES tv100'ÜN HABERİNİ DOĞRULADI

Öte yandan Instagram'dan bir paylaşım yapan İbrahim Tatlıses tv100'ün haberini doğruladı.

Tatlıses paylaşımında "Dün Twitter’dan paylaştığım bir yazımın bugün çok yanlış anlaşılmalara sebep olduğunu üzülerek gördüm . Benim bahsettiğim konu çok başkayken, olayın oğlum Ahmet Tatlıses’e bağlanmasına çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Olaylar zamanlama açısından tamamen bir tesadüften ibarettir. Oğlum Ahmet hiçbir zaman köstebek olmamıştır olamazda! Ahmed’im benim ilk göz ağrım ve kıymetlimdir. Oğlum da ben de her zaman birbirimizin yanında “Dağ” gibi durmuşuzdur ölene kadar durmaya da devam edicez.
Saygı ve Sevgilerimle... İbrahim Tatlıses" yazdı.