Kötü koku gerçeği ortaya çıkardı! Evinde ölü bulunan şahıs, yük asansörüyle çıkarıldı

Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki Ali G., tek yaşadığı evinde ölü bulundu. Kilosu bir hayli fazla olan Ali G.’nin cansız bedeni, üçüncü kattaki evinden yük asansörü ile aşağı indirildi.

Kötü koku gerçeği ortaya çıkardı! Evinde ölü bulunan şahıs, yük asansörüyle çıkarıldı

Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Turgutlu ilçesi Yıldırım Mahallesi Gar Sokak üzerinde yaşandı. Mahalle sakinleri, gelen kötü koku üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Kötü kokunun geldiği eve giren ekipler, eşi şehir dışında olan ve bir süredir evinde tek başına ikamet eden Ali G.’yi (43), ölü olarak buldu.

BİRKAÇ GÜN ÖNCE ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

 İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Ali G.’nin bir kaç gün önce hayatını kaybettiğini tespit etti.

CENAZE YÜK ASANSÖRÜ İLE İNDİRİLDİ

Hayatını kaybeden Ali G.’nin cenazesi ağır kilosu sebebiyle apartmanın merdivenlerinden indirilmeyince, devreye özel bir firmaya ait yük asansörü girdi. Ali G.’nin cansız bedeni, 3'üncü katta bulunan balkona yanaştırılan yük asansörü ile taşınarak aşağıya indirildi.

 YAKINLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI

Taşıma esnasında talihsiz adamın yakınları üzüntülü anlar yaşarken, Ali G.’nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ali G.'nin bir süredir çeşitli hastalıklardan tedavi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.