Kötü koku sonrası harekete geçtiler! Ekipler girdikleri evdeki manzarayla şaşkına döndü

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir apartmanda yaşayan 4 kişilik ailenin evinden gelen kötü koku sonrası apartman sakinleri durumu belediyeye bildirdi. Eve giren ekipler, biriktirilmiş olan 5 tonluk çöpü yaptıkları çalışma sonucu çıkardı. Ayrıca aile bireylerinin akli dengesinin yerinde olmadığı belirtildi.

Kötü koku sonrası harekete geçtiler! Ekipler girdikleri evdeki manzarayla şaşkına döndü

Edinilen bilgilere göre olay Gaziosmanpaşa Yenimahalle 556. Sokak'taki 4 katlı bir apartmanda yaşandı. 4 kişilik bir aile, konteynerlerden topladığı yaklaşık 5 ton çöpü evin içerisinde biriktirmeye başladı. Sıcak havanın etkisiyle kokan ve çevreye rahatsızlık veren koku sonrası vatandaşlar durumu şikayet etti.

ÇÖPLER EVDEN ÇIKARILDI

Bunun üzerine harekete geçen belediye Gaziosmanpaşa Belediyesi zabıta ekipleri, sağlık ekipleri ve temizlik ekipleri ile eve gelerek çöpleri çıkarmaya başladı. Evden çıkarılan çöpler kamyonlar ile taşındı. Evin içindeki o kötü görüntü ise kameralar tarafından kayda geçti.

Kötü koku sonrası harekete geçtiler! Ekipler girdikleri evdeki manzarayla şaşkına döndü - Resim : 1

“AKLİ DENGESİ OLMADIĞI İÇİN ÇÖPLERİ İÇERİ YIĞIYOR”

Yaşanan olayı anlatan bir mahalle sakin Selma Saygın, “Akli dengesi yerinde değil. Aile bireylerinin hepsi öyle. Burada çöp biriktiriyorlar. 3 kamyon çöp çıkarıldı. Akli dengesi olmadığı için çöpleri içeri yığıyor. Evine de hiç kimse girmez. Akrabası falan da gelmez” dedi.

“DAHA İÇERİDEN ÇOK ÇÖP ÇIKARACAKLAR”

Bir başka mahalle sakini de, “Kadının akli sağlığı yerinde değil. İçerideki çöpleri de hala çıkarıyorlar. Bu binadakiler rahatsız olmuş, mahalledekilerde bu durumdan çok rahatsız. Daha içeriden çok çöp çıkaracaklar” şeklinde konuştu.

Öte yandan çöp evde yaşayan ve akli dengesinin yerinde olmadıkları öğrenilen aile, ekipler tarafından otele yerleştirdi.