Kötü sonuçlar başkanı harekete geçirdi! Süper Lig'in yeni ekibinde teknik direktör değişecek! Adaylar bile belli oldu

Trendyol Süper Lig’in yeni takımı Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrılabileceği öne sürüldü. Kulüp Başkanı Yıldırım’ın Aykut Kocaman, Sergen Yalçın, Bülent Uygun ve Abdullah Avcı ile görüşme yapıp son kararını vereceği kaydedildi.

Kötü sonuçlar başkanı harekete geçirdi! Süper Lig'in yeni ekibinde teknik direktör değişecek! Adaylar bile belli oldu

Geçtiğimiz sezon 1.Lig’de şampiyonluğa ulaşarak Süper Lig’e çıkmaya hak kazanan Yılport Samsunspor, yaptığı önemli transferlere rağmen istediği sonuçları elde edemedi.

LİGDE GALİBİYETİ YOK

Ligin ilk maçında Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, sırasıyla ligde oynadığı Fenerbahçe, Kayserispor, Galatasaray ve Antalyaspor maçlarını kaybetti, İstanbulspor maçı ise sağanak yağış nedeniyle ertelendi.

Kötü sonuçlar başkanı harekete geçirdi! Süper Lig'in yeni ekibinde teknik direktör değişecek! Adaylar bile belli oldu - Resim : 1

YOLLAR AYRILABİLİR

Ligde 1 puanla son sırada yer alan Samsunspor hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Levent Ümit Erol’un haberine göre Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrılabilir.

Kötü sonuçlar başkanı harekete geçirdi! Süper Lig'in yeni ekibinde teknik direktör değişecek! Adaylar bile belli oldu - Resim : 2
Hüseyin Eroğlu

 

HOCA ADAYLARI BELLİ OLDU

Erol’a göre Başkan Yüksel Yıldırım, Aykut Kocaman ,Sergen Yalçın ,Bülent Uygun ve Abdullah Avcı ile görüşme yapıp son kararını verecek.

Kötü sonuçlar başkanı harekete geçirdi! Süper Lig'in yeni ekibinde teknik direktör değişecek! Adaylar bile belli oldu - Resim : 3
Yüksel Yıldırım