Kourtney Kardashian'a hamile kalma tavsiyeleri: Sperm içme, vajina buharı ve dahası...

Kourtney Kardashian ve Travis Barker evlilikleriyle gündemde. Kourtney Kardashian'ın hamile kalmak için çaba gösterdiği biliniyor. Ünlü isim kendisine gelen ilginç tavsiyeleri sıraladı.

Kourtney Kardashian'a hamile kalma tavsiyeleri: Sperm içme, vajina buharı ve dahası...

Hulu'da yayımlanan The Kardashians'ın son bölümünde yeni evlenen Kourtney Kardashian ve Travis Barker çifti ön plandaydı. 3 çocuğu olan Kardashian'ın tekrar çocuk sahibi olmak istemesi ve bunun için çaba göstermesi programa damga vurdu. 

Kourtney Kardashian bunun için çok çabaladığını açıklayarak kendisine yapılan tavsiyeleri programda anlattı.

Her yolu deniyorlar

Son yumurta kurtarma girişimi de başarısız olunca dokuları toksinlerden arındıran 3000 yıllık bir pratik olduğu bilinen Panchakarma pratiğini denemeye karar verdiler. Ama bu garip pratiğin bilimsel bir geçerliliği yoktu hatta birçoğu bunun tehlikeli olabileceğine bile inanıyordu. Kourtney 10 yıl önce de arınmayı deneyimlemişti ve denemedikleri başka bir seçenek kalmadığından Travis de buna açıktı.

Kourtney, herhangi bir faydası olduğuna dair tıbbi bir kanıt olmamasına rağmen, şifalı otlarla dolu buharlı su üzerinde çıplak oturacağı vajinal buharı denemeye karar verdi. İkili bunun için bir merkezde buhar denemesi yaptı.

 

Kaynak: Mynet