Kovada bir balık görüyorsunuz turuncu... Ama asıl maharetini yüzgeçlerini açınca göreceksiniz. Gerçekten inanılmaz

Kovada yakalanmış karideslerin arasındaki hareket eden turuncu balık, yüzgeçlerini açınca ortaya çıkan görüntü izleyenleri şaşkına çevirdi. Daha önce bir kırlangıç balığı görmemiş olanlar, balığın kanadı andıran, deseni ve rengiyle hayran bırakan yüzgeçlerini görünce şaşkına döndü.

Bir balıkçı, yakaladıkları deniz ürünlerini kayda aldığı görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde, kovadaki karidesler ve hareketli turuncu bir balık dikkat çekti. Balık kısa süre sonra kanat benzeri yüzgeçlerini açtığında herkes şaşkına döndü. Adeta bir kuş gibi kanatlarını hareket ettiren kırlangıç balığının, aynı zamanda kanatlarının rengi ve desenleri de hayran bıraktı. 

Kovada bir balık görüyorsunuz turuncu... Ama asıl maharetini yüzgeçlerini açınca göreceksiniz. Gerçekten inanılmaz - Resim : 1

KIRLANGIÇ BALIĞI

Denizde çift olarak gezdikleri söylenen bu balık türü, yenilebilen balık türlerindendir. Yüzgeçlerini kanat gibi açan bu ilginç balık türünün, yüzgeçlerinin aynı zamanda oldukça yırtıcı olduğu da bilinmektedir.