Kovulmayı yediremedi, patronuna bıçak çekti! Kaşı patladı!

Esenyurt'ta çalıştığı berber dükkanından kovulan Polat Sağ, yanına arkadaşlarını da alarak berber dükkanını bıçakla bastı. Çıkan arbedede Sağ ve 1 arkadaşı yaralandı.

Kovulmayı yediremedi, patronuna bıçak çekti! Kaşı patladı!

Geçtiğimiz Pazartesi saat 15.00 sularında Esenyurt'a bağlı incirtepe Mahallesi'nde yaşanan olayda Polat Sağ isimli şahıs, çalıştığı berber dükkanından kovulduğunu öğrenince sinir krizi geçirdi. Dükkan çalışanlarına bağırıp hakaretler eden Sağ, ardından yanına iki arkadaşını alıp dükkan sahibinin çalışanlarına tahsis ettiği lojmana giderek, yatağının altında bulunan bıçağı yanına aldı. Lojmandaki arkadaşlarına "Savaş çıkacak birazdan herkes mevziisini alsın" diyen Sağ, kovulduğu berberin yolunu tuttu.

Kovulmayı yediremedi, patronuna bıçak çekti! Kaşı patladı! - Resim : 1

Polat Sağ'ın arkadaşları ile birlikte dükkanın önüne gelip kendisini beklediğini öğrenen patron Azer Gökhan Karahan ve arkadaşları, durumu konuşarak çözmek istedi. Ancak Karahan Sağ ve arkadaşlarının ellerinde bıçakları görünce, iki grup arasında arbede çıktı. Çıkan arbedede Sağ'ın arkadaşları olay yerinden kaçmaya çalıştı. Sağ ile bir arkadaşı kaşından yaralandı. Kavgaya şahit olan mahalle sakinleri durumu ekiplere ihbar etti.

Kovulmayı yediremedi, patronuna bıçak çekti! Kaşı patladı! - Resim : 2

Olay sonrası patron Azer Gökhan Kaarahan ve arkadaşları karakola gidip şikayetçi oldı. Polat Sağ'ın ise arkadaşları ile birlkte memleketi Adana'ya gittiği öğrenildi.