Koyunlar için polis ekipleri devrede... Acil bir önlem kararı alındı

İngiltere’nin Cumbria bölgesinde Ocak ayından bu yana 32 koyunun öldürüldüğü ve birkaç koyununda saldırıya uğradığı belirtilerek köpek sahipleri için önlemler getirildi. Polislerin açıkladığı kurallara göre çiftlik hayvanlarına saldırmasına veya onları kovalamasına izin verenler 1.000 sterline kadar para cezasına çarptırılacaklar.

Koyunlar için polis ekipleri devrede... Acil bir önlem kararı alındı

İngiltere’de ocak ayından bu yana bölgede köpeklerin saldırısı arttı. Söz konusu köpekler bölgede yer alan 32 koyunun öldürdü ve birkaç koyuna saldırarak yaraladı. Bu saldırılar için Cumbria bölgesi polisleri yeni önlemler almaya karar verdi.

Koyunlar için polis ekipleri devrede... Acil bir önlem kararı alındı - Resim : 1

YENİ ÖNLEMLER GETİRİLDİ

Polislerin açıkladığı kurallara göre çiftlik hayvanlarına saldırmasına veya onları kovalamasına izin veren kişiler 1.000 sterline kadar para cezasına çarptırılacaklar. Cumbria Polis ve Suç Komiseri Peter McCall : " Kırsal bir ilçede yaşadığımız için son derece şanslıyız.Ancak, bu ayrıcalık sorumlulukla birlikte gelir. Geçimleri besi hayvanlarının sağlığına bağlı olan birçok çiftçimiz ve tarım işletmemiz var”. İfadelerini kullandı.