KPSS başvuruları son tarih! KPSS geç başvuru günü ne zaman 2022? KPSS geç başvuru ücreti ne kadar?

KPSS başvurularının son tarihi merak ediliyor. KPSS geç başvuru günü ne zaman 2022? Sınava girecek başvurmamış adaylar KPSS başvurularının son gününü araştırıyor. KPSS geç başvuru ücreti ne kadar? İşte, KPSS başvuruları hakkında tüm detaylar haberimizde...

KPSS başvuruları son tarih! KPSS geç başvuru günü ne zaman 2022? KPSS geç başvuru ücreti ne kadar?

KPSS 2022 başvurusunun son tarihi adaylar tarafından merak ediliyor. KPSS geç başvuru günü ne zaman 2022? 24 Mayıs tarihinde başlayan KPSS başvurularının ne zaman biteceği merak ediliyor. KPSS geç başvuru ücreti ne kadar? KPSS başvuruları hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

KPSS başvuruları son tarih! KPSS geç başvuru günü ne zaman 2022? KPSS geç başvuru ücreti ne kadar? - Resim : 1

KPSS geç başvuru günü ne zaman 2022?

KPSS'ye girecek adaylar son başvuru tarihini araştırıyor. Kamuda memur olmak için bir sene boyunca çalışan adaylar, başvuru hakkında son günü merak ediyorlar. KPSS Lisans kapsamında KPSS Alan Bilgisi, KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri, KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi başvurusu için son gün 6 Haziran Pazartesi olarak duyurulmuştu.

Geç başvuru tarihi belirlendi. KPSS 2022 başvuruları 24 Mayıs tarihinde başlamıştı. KPSS 2022 Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT geç başvuruları 15-16 Haziran 2022 geç başvuru günlerinde başvuru yapabilecek.

KPSS geç başvuru ücreti ne kadar?

ÖSYM  yayımladığı kılavuzda KPSS sınav ücreti oturum başına 115 TL olarak belirlenmişti. Genel Yetenek - Genel Kültür oturumunda her bir oturum için 115 TL olan sınav ücreti, alan bilgisi sınavında ise her bir oturum için 80 TL olarak belirlenmişti. Başvurmayı unutun veya kaçıran adaylar için geç başvuru yapma imkanı sağlandı. Geç başvuru ücreti ise kılavuzda yer alan ücretlerin %50 fazlası olarak ödenecek.