KPSS derslerine mini etek ve dekolte ile girip Türkiye'yi çalkalayan kadın öğretmen uzun süre ortaya çıktı. Müjdesini verdi

KPSS derslerine mini etek ve dekolte ile girmesi bir dönem çok konuşulan KPSS öğretmeni, uzun süreden bu yana sosyal medya hesaplarını aktif kullanmıyordu. Öğretmen uzun bir aranın ardından yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımında takipçilerine müjdeli haberi de verdi.

KPSS başta olmak üzere DGS ve ALES gibi sınavlar için de ders veren öğretmen Fidan Atalay'ın geçtiğimiz aylarda derslerde tercih ettiği kıyafetler sosyal medyada bir anda gündem oldu. 

Atalay'ın dekolteli ve minili elbiseleri bazı takipçileri tarafından normal karşılanırken, bazı takipçilerinin de tepkisiyle karşılaştı. Ancak Atalay söz konusu süreci sadece işine odaklanarak geçirdi. 

EN SON ÖDÜL ALDI 

Meslek hayatına başarılı şekilde devam eden öğretmen Fidan Atalay son olarak kendi alanında en iyilerden biri olmaya hak kazanarak ödüle layık görüldü.  

KPSS derslerine mini etek ve dekolte ile girip Türkiye'yi çalkalayan kadın öğretmen uzun süre ortaya çıktı. Müjdesini verdi - Resim : 1

UZUN SÜREDİR ORTALIKTA YOKTU

Atalay uzun süreden bu yana sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmıyordu. Öğretmen Atalay, uzun süre sonra sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. 

KPSS derslerine mini etek ve dekolte ile girip Türkiye'yi çalkalayan kadın öğretmen uzun süre ortaya çıktı. Müjdesini verdi - Resim : 2

"GÜZEL HABERLERİM VAR"

Yolculuk sırasında paylaşım yapan Atalay, paylaşımının altına şu notu düştü: 

"Uzun bir aradan sonra ben geeeldiiiim … Yokluğumu fark ettiniz miiiii ? Özlediniz mi beni? Ama henüz tam aktif olamayacağım çok az kaldı güzel haberlerin var sizeee … Kariyerimle ilgili "