KPSS derslerine mini etek ve dekolte ile girip Türkiye'yi sallayan kadın öğretmen yeniden tahta başına döndü. Son kıyafeti bomba

KPSS ve diğer özel derslerde giydiği kıyafetlerle bir anda dikkatleri üzerine çeken Fidan öğretmen, yeniden tahta başına döndü. Öğretmen'in yaptığı paylaşım binlerce beğeni aldı.

KPSS dersleri ve diğer özel derslere giren Fidan öğretmen, önce kıyafetleriyle eleştirilerin odağı oldu, sonrasında hem öğrencilerine hem de takipçilerine gösterdiği saygılı tavırlarıyla ise bir anda çok sevildi. 

Hakkındaki ağır eleştirilere rağmen profesyonelliğinden ödün vermeyen ve işini yapmaya devam eden Fidan öğretmen, uzun bir aradan sonra yeniden tahta önünden paylaşım yaptı. Öğretmenin yaptığı paylaşım, takipçileri tarafından çok sevildi. 

SOSYAL MEDYADA TAKİPÇİ SAYISI ARTIYOR

Fidan öğretmen ayrıca sosyal medya hesabını da aktif şekilde kullanıyor. Henüz 30 yaşında olan öğretmenin sosyal medya hesabı da her geçen gün büyüyor. 

KPSS derslerine mini etek ve dekolte ile girip Türkiye'yi sallayan kadın öğretmen yeniden tahta başına döndü. Son kıyafeti bomba - Resim : 1