Taziyeleri kabul eden Charles halktan gelen soruyu duyunca kaçacak yer aradı!

Kraliçe II Elizabeth'in ölümünün ardından Kral Charles, Galler'de taziyeleri kabul etmek için halkla buluştu. Bir vatandaşın sorusu karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Taziyeleri kabul eden Charles halktan gelen soruyu duyunca kaçacak yer aradı!

Kraliçe II Elizabeth'in ölümü tüm dünyayı yasa boğdu. Oğlu Charles Kral olurken, cenaze töreniyle ilgili tüm ayrıntılar yerine getiriliyor. Galler halkının taziye dilekleri için buluşan Kral Charles bir vatandaşın sorusu karşısında neye uğradığını şaşırdı. 

Kral Charles soru karşısında kalakaldı

İngiltere Kralı Charles, Kraliçe Elizabeth'in ölümü sonrasında Galler'de toplanan kalabalıkla bir araya geldi. Taziyeleri kabul eden Charles, bir vatandaşın "Biz evlerimizi ısıtmak için uğraşırken, sizin geçit töreninizin parasını ödemek zorundayız. Vergi mükellefleri sizin için 100 milyon sterlin ödüyor. Ne için?" sorusu üzerine hemen alandan ayrıldı.

Taziyeleri kabul eden Charles halktan gelen soruyu duyunca kaçacak yer aradı! - Resim : 1

"Biz evlerimizi ısıtmak için uğraşırken..."

Monarşiyi sorgulayan kalabalıktan biri, seslendiği İngiltere Kralı'na, yükselen enerji faturaları nedeniyle tepki gösterdi. Söz konusu kişi, "Biz evlerimizi ısıtmak için uğraşırken, sizin geçit töreninizin parasını ödemek zorundayız." dedi.

Koruması anında araya girdi 

O anlarda Charles'ın koruması hemen araya girdi. Tepkisini dile getirmeye devam eden kişi ise "Vergi mükellefleri sizin için 100 milyon sterlin ödüyor. Ne için?" diye sordu. Soruyu yanıtsız bırakan Kral Charles, o alandan ayrıldı.