Kraliçe dizisinde hesaplaşma! Gözlerinin içine baktı, paramparça yaptı! Bundan sonra dişe diş savaş başlıyor!

Kraliçe dizisinde gerilim artıyor! Deniz ve Ateş arasında savaş resmen başlıyor. Dünya çapında çok izlenen ‘’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan Kraliçe dizisinde büyük hesaplaşma başladı, kılıçlar çekildi, dişe diş mücadelenin ilk fitili ateşlendi. Peki, Kraliçe yeni bölümde neler olacak? İşte Kraliçe yeni bölümünün tüm detayları…

Kraliçe dizisinde hesaplaşma! Gözlerinin içine baktı, paramparça yaptı! Bundan sonra dişe diş savaş başlıyor!

Kraliçe dizisinde sert rest! Gözlerinin içine baktı, paramparça etti. Deniz ve Ateş arasında dişe diş savaş başlıyor. Dünyaca ünlü ’Queen Sugar’’ dizisinden uyarlanan Kraliçe dizisinde kıran kırana mücadelenin ilk sinyali geldi.

Kraliçe 4. bölüm fragmanından yeni sahneler gerilimi arttırıyor. İzleyicinin soluksuz kilitlendiği dizide Deniz, Ateş'e boşanma protokolünü imzalatmaya çalışıyor. Heyecanın anbean ekranlarda olduğu sahneler sinirleri iyice geriyor.

Ateş, Deniz'in gözlerinin içine bakarak boşanmanın hiç de kolay olmayacağının sinyalini verekerek, göstere göstere protokolü yırtıyor, paramparça yapıyor.

Başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı Kraliçe’de; ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olması işleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Ayşe Akın, Serhat Parıl, Afra Karagöz, Enez Koçak, Ecenaz Üçer, Ege Semih Erken, Melis Özçimen, Caner Nalbantoğlu, Merve Honca, Ferhat Yılmaz, Gülşehri Mina Kekeç, Umut Kaplıca ve Cihat Tamer gibi birbirinden renkli isimler yer alıyor. Kraliçe yeni bölümleriyle her çarşamba akşamı saat 20.00’de ekranlarda olacak.