Kraliyet Ailesi'ni sarsacak yeni iddia! Dolandırıcılıkla suçlanıyorlar

Prens Harry ve Meghan Markle çifti dolandırıcılıkla suçlandı. Spotify ile anlaşması sona eren çift için platformun yöneticisi, "Keşke Meghan ve Harry'nin Spotify ile yollarını ayırma görüşmesinin bir parçası olsaydım. Dolandırıcılar!" diye konuştu.

Kraliyet Ailesi'ni sarsacak yeni iddia! Dolandırıcılıkla suçlanıyorlar

ABD'de yaşamaya başladıktan sonra anlaşmalar yapmaya başlayan Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin geçtiğimiz günlerde Spotify ile anlaşması sona erdi. Dijital müzik devi ile iş birliği yapan çiftin 25 milyon dolar kazandığı iddia edilmişti.

Spotify yöneticisi olan ve podcast yayınları paylaşan Bill Simmons, anlaşmanın sona ermesinin ardından çift için "dolandırıcılar" dedi.

CNN'in haberine göre, Simmons "Keşke Meghan ve Harry'nin Spotify ile yollarını ayırma görüşmesinin bir parçası olsaydım. Dolandırıcılar!" dedi.

Yönetici, konuşmasına "Podcast fikri bulmaya yardımcı olmak için Harry ile yaptığım Zoom'un hikayesini anlatmak için sarhoş olmam gerekti. En iyi hikayelerimden biridir. Kahrolası dolandırıcılar" ifadelerini kullandı.

25 MİLYON DEĞERİNDE

İddialara göre, çift içeriklerini yayınlayabilecekleri daha iyi bir platform ve ortaklık arayışındaydı. Çiftin, Spotify ile anlaşmasının yaklaşık 25 milyon dolar değerinde olduğu biliniyor.

Markle, podcast'lerinde Serena Williams ve Mariah Carey gibi isimleri ağırlamış ve kadın rolleri üzerine konuşmuştu.

MİLYONLARCA DOLARLIK YENİ ANLAŞMA İDDİASI

Öte yandan,  Markle'ın Fransız lüks moda devi Dior ile anlaşmanın eşiğinde olduğu belirtildi. 

Marka elçileri arasında Jennifer Lawrence, Natalie Portman, Charlize Theron ve Johnny Depp gibi isimler olan Dior'un, Markle ile milyonlarca dolarlık bir anlaşma yapacağı iddia ediliyor. (NTV)