Kredi kartı olanları yakından ilgilendiriyor! Kredi kartı borcu olanların hızlıca öğrenmesi gerekiyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında 10 kentte büyük yıkım yaşandı. Ülkenin tamamında büyük yankı uyandıran afet sonrasında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu, bankalara yönelik önemli bir açıklamada bulundu.

Kredi kartı olanları yakından ilgilendiriyor! Kredi kartı borcu olanların hızlıca öğrenmesi gerekiyor

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında BDDK tarafından kredi kartı kullanan vatandaşlar için önemli bir duyuru yapıldı. Yaşanan afetin ardından pek çok kuruluş açıkmalarda bulunuyor. 

Kredi kartı olanları yakından ilgilendiriyor! Kredi kartı borcu olanların hızlıca öğrenmesi gerekiyor - Resim : 1

BDDK'DAN KREDİ KARTI OLANLARA İYİ HABER

Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında 10 kentte ciddi yıkım yaşandı. Ülkede herkes tek yürek olmuş deprem bölgesi için çalışmalarını sürdürüyor. Konuya ilişkin de pek çok kurum ve kuruluş önemli açıklamalar yapıyor. 

Kredi kartı olanları yakından ilgilendiriyor! Kredi kartı borcu olanların hızlıca öğrenmesi gerekiyor - Resim : 2

Acı dolu günler yaşanırken Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'ndan önemli bir açıklama yapıldı. Kredi kartı kullanan vatandaşlara yönelik yapılan açıklamada Kredi kartı asgari ödeme tutarı ekstresi borcun yüzde 40'ını kapsıyordu, deprem felaketinden sonra bu oran yüzde 20'ye indirildi. Asgari tutarın yüzde 20'si ödenecek şekilde yeniden düzenlendi.