Kripto fenomenin korkunç ölümü! Bavul içinde parçalanmış halde bulundu!

Sosyal medyada kripto para birimleriyle ilgili paylaşımlarıyla tanınan Arjantinli fenomen Fernando Perez Algaba korkunç şekilde öldürüldü. Zenginliğini lüks otomobil ve tatillerle sosyal medyadan paylaşan 41 yaşındaki Algaba Arjantin’in başkenti Beunos Aires’teki bir nehirde çöp poşetinin içinde parçalanmış şekilde bulundu.

Kripto fenomenin korkunç ölümü! Bavul içinde parçalanmış halde bulundu!

Sosyal medya ünlüsü 41 yaşındaki Algaba’nın parçaları Arjantin’in başkenti Beunos Aires’teki bir nehirde bulunan çöp poşeti ve bavuldan çıktı. Bölgede oynayan çocukların fark ettiği bavulda inceleme yapan polisler, bavulda bir kol ve iki bacak buldu.

BİR “PROFESYONEL” ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR

Bölgede incelemelerini derinleştiren polis nehir yakınlarında talihsiz adamın kafasını, gövdesini ve diğer kolunu da buldu. Yapılan otopside adamın üç kere vurulduğu belirtilirken, daha sonra ise bedeninin parçalara ayrıldığı da ortaya çıktı. Uzmanlar bu cinayeti bir “profesyonelin” işlemiş olduğuna işaret etti.

Geçen hafta salı gününden beri kayıp olan 41 yaşındaki Algaba’nın kimliği de parmak izi ve dövmelerinden teşhis edildi. Instagram’da 900 binden fazla takipçisi olan Algaba, servetini tamamen kendi kendine elde ettiğini söyleyerek, çocukluğundan beri çalıştığını söylemişti.

El Pais’in haberine göre yapılan kapsamlı araştırmada dereden fenomen ismin cansız bedeninin daha farklı parçalarına da ulaşıldı. Yetkiler son olarak kayıp baş ve gövdeyi de bulmayı başardı. Yerel basında çıkan haberlere göre vücut parçalarının düzgün ve hatasız bir şekilde kesilmiş olması cinayetin bir profesyonel tarafından işlendiğini akıllara getirdi.

Kripto fenomenin korkunç ölümü! Bavul içinde parçalanmış halde bulundu! - Resim : 2

Geçtiğimiz Salı gününden beri kayıp olan fenomen ismin otopsi raporunda cansız bedeninin parçalanmadan önce üç kez vurulduğu ortaya çıktı. Polis Algaba’yı parmak izlerinden ve vücudunda bulunan dövmelerden teşhis etti.

ÖLÜM NEDENİ BORÇLARI OLABİLİR

Polis Algaba’nın ölümüyle ilgili olarak bir zanlıyı tutukladı. Cinayetin arkasındaki sebep belirsizliğini korurken fenomen ismin borçları nedeniyle öldürülmüş olabileceği gündeme geldi.