Kritik toplantı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan flaş hamle! Altılı masa dışındaki 2 partiyle görüşecek

Altılı masa toplantısının ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin milletvekilleri ve üst düzey isimleriyle görüşme yapma kararı alırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye İşçi Partisi ve SOL Parti ile görüşme yapma kararı aldı.

Kritik toplantı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan flaş hamle! Altılı masa dışındaki 2 partiyle görüşecek

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisinin yer aldığı 6'lı masanın 12'nci toplantısının ardından yapılan yazılı açıklamada "13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaşmış bulunuyoruz" denildi. 

AKŞENER, VEKİLLER VE DİVAN BAŞKANLIĞI ÜYELERİYLE GÖRÜŞECEK
Altılı masanın toplantısının ardından İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener milletvekilleri, divan başkanlığı üyeleri, başdanışmanları ve yetkili kurulları ile Genel Merkez'de görüşme kararı aldı.

KILIÇDAROĞLU, TİP VE SOL PARTİ'YLE GÖRÜŞECEK
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın iki görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu yarın saat 13:30'da SOL Parti Genel Merkezi'nde Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen ile ardından saat 14:30'da TBMM'de Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ile görüşecek.