Krizler üst üste geldi! Fatih Terim’in takımı Al-Shabab karıştı!
Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü üstlendiği Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab’da ekonomik sorunlar baş gösterdi. Futbolcuların maaşlarını alamadığı için yönetime isyan başlatırken Bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ise Başkan Mohamad Almunajem'nin politikalarından memnun olmadığı için istifalarını sundu.

Sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan ekibi Al Shabab'ta teknik direktörlük görevine geçen Fatih Terim, zorlu bir sürecin arasında kaldı.
FUTBOLCULARDAN MAAŞ İSYANI
Suudi Arabistan basınından SportStuff24'ün haberine göre Al Shabab futbolcuları Hamdallah ve Carrasco, bir süredir maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle yönetime karşı isyan başlattı.
YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İSTİFA ETTİ
Bazı yönetim kurulu üyelerinin ise Başkan Mohamad Almunajem'nin politikalarından memnun olmadığı için istifalarını sunduğu kaydedildi.
TERİM'İN TAKIMI LİGDE 2'DE 2 YAPTI
Öte yandan Al-Shabab, son olarak Suudi Arabistan Pro Lig'in 23. hafta maçında Damac'ı 2-0'la mağlup etmeyi başarmıştı. Fatih Terim bu sonuçla ligde ilk kez üst üste iki maçını kazanmış oldu.