Kuantum fiziği öğrencisinin ek işi şoke etti! Okula devam edebilmek için bakın ne yapıyor?

30 yaşındaki kuantum fiziği öğrencisi, okul masraflarını karşılamakta zorlanınca para kazanabilmek için çok farklı bir yönteme başvurdu. İşte genç kadının yaptığı ek iş ve kazandığı para...

Kuantum fiziği öğrencisinin ek işi şoke etti! Okula devam edebilmek için bakın ne yapıyor?

Üniversitede kuantum fiziği eğitimi gören 30 yaşındaki Mel Brown isimli genç kadın, eğitim masraflarını karşılamakta zorlanınca kendisine internet üzerinden yeni bir iş alanı oluşturdu.

Kullandığı iç çamaşırları satmaya başlayan genç kadın, ayda 600 sterlin kazandığını ve bu paranın eğitim masraflarına yettiğini söyledi.

Önce eBay'da satış yapmaya başladığı ve ikinci el kıyafetlerini sunduğunu belirten kadın, kullanıcıların kendisinden farklı ürünler talep etmesinin ardından işini büyütmeye karar verdi.

 "Genellikle iki gün giydiğim kıyafetleri sitede satışa sunuyorum" diyen Mel, insanların kimi zaman kıyafetlerle özel şeyler yapmasını istediğini anlatarak, "Benden çoraplarımı meyvelere batırmamı isteyen müşterilerim oldu" dedi.

Bazı müşterilerin ayaklarıyla ezdiği meyveleri de kendisine göndermesini istediğini ifade eden Mel, müşterilerinin sattığı ürünleri cinsel içerikli kullandıklarını bildiğini ancak bunun kendisini rahatsız etmediğini söyledi.

İnsanların çok seçici olduğunun altını çizen Mel, kimi zaman satın aldıkları kıyafeti üzerinde görmek istediklerini ve bu yüzden hepsi üzerindeyken fotoğrafladığını söyledi.

Instagram'da takipçilerine giydiği kıyafetlerle pozlar paylaşan Mel, kısa sürede iyi para kazandığını ve taleplerin her geçen gün daha da arttığını belirtti.

"Giymediğim hiçbir kıyafeti satmadım" diyen Mel, bunun sebebinin insanların mutlak suretle giydiği kıyafetleri satın almak istemesi olduğunu söyledi. Mel, kıyafetleri giymeden önce mutlaka banyo yaptığını ve parfüm kullandığını sözlerine ekledi.