Miray Daner ile yeni sevgilisi Oğulcan Engin'den ilk aşk pozu geldi!

Kubilay Aka ve Miray Daner geçen sene ihanet iddiaları ile yollarını ayırmıştı. Miray Daner, dün akşam gerçekleşen bir ödül töreninde Kubilay Aka ile pişti olmasıyla gündem olmuştu. Güzel oyuncu şimdi de yeni sevgilisi Oğulcan Engin ile paylaştığı ilk aşk pozu ile gündemde.

Miray Daner ile yeni sevgilisi Oğulcan Engin'den ilk aşk pozu geldi!

Oyuncu Miray Daner, Seda Sayana'ın oğlu Oğulcan Engin ile yakın zamanda sevgili olmuş ve ilk kez el ele görüntülenmişlerdi. Kubilay Aka ile geçtiğimiz sene ayrılan Miray Daner, yeni sevgilisi Oğulcan Engin ile ilk aşk pozunu Instagram hesabından paylaştı. Daner, paylaşımına sevgilisini etiketleyerek kalp emojisi koydu.

İlk aşk pozu

İlişkilerini gözlerden uzak tutmaya çalışan ikili, önceki akşam gittikleri eğlence mekanında romantik bir poz verdi. Rol aldığı projelerdeki başarısının ardından geniş bir hayran kitlesine ulaşan Miray Daner, sevgilisiyle romantik pozunu 1,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafı Instagram hesabının hikaye kısmından paylaşan güzel oyuncu, Oğulcan Engin'i etiketleyerek sadece kalp emojisi koydu.

Keyifli ve mutlu oldukları gözlenen Engin'in ise sevgilisiyle bir fotpraf paylaşmaması dikkat çekti.

İşte çiftin romantik pozu:

Miray Daner ile yeni sevgilisi Oğulcan Engin'den ilk aşk pozu geldi! - Resim : 1