Küçük çocuğunu kucağında suya soktu. Kayanın altındaki deliğe doğru çocuğu yöneltti ve ellerini suya soktu. Çocuğun suyun içinden çıkardığına kimse inanamadı

Küçük çocuğunu kucağında suya sokan baba, kayanın altında deliğe doğru çocuğunu yöneltti ve ellerini suya soktu. Babanın videonun başında ne yapmak istediği o anda anlaşıldı. Oğluna eliyle balık tutmayı öğretmek için onu suya sokmuştu. Cesur çocuk, birkaç denemeden sonra sonunda devasa bir balığı ağzından yakaladı. Dakikalar sonra çocuk, suyun içinden çıkardığı balığı görenler gözlerine inanamadı.

Küçük çocuğunu kucağında suya sokan baba, ona elleriyle balık tutmayı öğretmeyi amaçlıyordu. Oldukça ciddi bir ifadeyle oğlunu kaya parçasının altındaki deliğe iyice yaklaştırıp eldiven taktığı ellerini suyun altına sokturdu ve beklemeye başladılar.

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Görüntülerin başında babanın ne yapmak istediği anlaşılmasa da bir süre sonra amacı anlaşıldı. Çocuğuna küçük yaşta elleriyle balık tutmayı öğreten baba, ona talimat veriyordu. Çocuk biraz çabanın ardından suyun içinde bir şeyler yakaladı ve onu deliğin içinden çıkardı. Kocaman bir balığı ağzından yakalamıştı. Yetenekli çocuğun yakaladığı devasa balığı görenler gözlerine inanamadı.