Küçük kızın çantasından çıkan şok etti!

İstanbul'dan Adana'ya gelen bir çiftin 9 yaşındaki kızının oyuncak ayı görünümlü sırt çantasında 507 gram bonzai bulundu. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına aldı.

Küçük kızın çantasından çıkan şok etti!

Adana'dan İstanbul'a giden 33 yaşındaki Mustafa T. ve dini nikahlı eşi Bulgaristan asıllı 28 yaşındaki Fılıs H.'nin yanlarındaki 9 yaşındaki kızları G.S.T. ile birlikte bonzai alıp Adana'ya dönecekleri ve çiftin aile süsü vererek uyuşturucuyu çocuğun taşıyacağı bir çantaya koyacağını öğrenildi.

Küçük kızın çantasından çıkan şok etti! - Resim : 1
Zanlıların İstanbul'dan otobüs ile Adana'ya döneceğini öğrenen polis, otobüsün mola vereceği tesiste bekledi. Molada zanlıların otobüste olup olmadığını kontrol eden polis, zanlıların olduğunu belirleyince otobüse yolcu gibi binip takibe devam etti.

Bir süre sonra bonzaiyi almaya gelen Mehmet Ö. ve Ali K. ile birlikte çift gözaltına alındı. Yapılan aramada sonucunda 9 yaşındaki kızın ayı görünümlü sırt çantasında 507 gram bonzai bulundu. 4 kişi gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. 9 yaşındaki kız çocuğu akrabalarına teslim edildi.

Küçük kızın çantasından çıkan şok etti! - Resim : 2Zanlılardan Fılıs H. eşinin uyuşturucu kullanmadığını 20 bin lira karşılığında İstanbul'a gidip bonzaiyi Adana'ya getirdiklerini giderken de bin lira yol parası aldıklarını çantaya bonzaiyi eşinin koyduğunu söyledi.

Mustafa T. ise uyuşturucuyu İstanbul'dan kendilerinin aldığını kabul ettiğini ancak bağımlı olduğunu kullanmak için aldığını söylediği öğrenildi. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.