Merve Boluğur ilk kez sahneye çıktı

Daha önce Yıldız Tilbe'nin sahnesine "şşşşttt" şarkısıyla pratik yapan ünlü oyuncu Merve Boluğur dün gece ilk kez Nişantaşı'nda bir mekanda sahneye çıktı. Merve Boluğur'u dinlemek için gidenlerin ödediği bilet fiyatı ise dudak uçuklattı. İlk gecesi için yeşil bir elbise seçen Merve Boluğur makyajı ile de göz doldurdu.

Merve Boluğur ilk kez sahneye çıktı

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, 'Acemi Cadı', 'Küçük Sırlar', 'Muhteşem Yüzyıl' gibi yapımlarda başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine toplamıştı. Kısa süre önce oyunculuğu rafa kaldıran Merve Boluğur, şarkıcılığa soyunduğunu ve artık şarkı sözü yazmak istediğini açıkladı. Ünlü oyuncu, en son Yıldız Tilbe'nin sahnesine "şşşşttt" şarkısıyla konuk olmuş, sosyal medyada hem olumlu, hem de olumsuz birçok yorum almıştı. Merve Boluğur bugün ilk kez Nişantaşı'nda bir mekanda sahneye çıktı. Bilet ücreti tartışılırken Boluğur, sahneye çıktı ve birçok ünlünün şarkısını da seslendirdi. 

Merve Boluğur ilk kez sahneye çıktı - Resim : 1

2015 yılında popçu Murat Dalkılıç ile hayatını birleştiren Ünlü oyuncu Merve Boluğur, 2017 yılında tek celsede evliliklerini bitirmişti. Aradığı aşkı bulamayan Merve Boluğur, Emre Kaya ile adı aşk dedikodularına karışmıştı. Boluğur iddialara, "Arkadaşım demiştim. Aşık olduğumda söylerim. İlişki yok, iş var" yanıtını vermişti.

Acemiliğini Yıldız Tilbe'nin sahnesinde atmıştı

Sabah'ın haberine göre ilk şarkısı "şşşşttt" ile Yıldız Tilbe'nin sahnesine konuk olan Merve Boluğur, şimdilerde ikinci şarkısı için de çalışmalarını sürdürüyor.

Ünlü oyuncu, en son Yıldız Tilbe'nin sahnesine "şşşşttt" şarkısıyla konuk olmuş, sosyal medyada hem olumlu, hem de olumsuz birçok yorum almıştı. Merve Boluğur dün gece ilk kez Nişantaşı'nda bir mekanda sahneye çıktı.

DJ'in çaldığı şarkılara eşlik etti

Merve Boluğur, 2015 yılında nikâh masasına oturduğu popçu Murat Dalkılıç'tan Eylül 2017'de tek celsede boşanmıştı. Dalkılıç'ın ardından kısa süreli flörtleri de olsa Boluğur, aradığı aşkı bir türlü bulamadı.

Son olarak şarkıcı Emre Kaya ile adı aşk dedikodularına karışan Boluğur, çıkan haberleri ise 'Arkadaşım' demiştim. Aşık olduğumda söylerim. İlişki yok, iş var" diyerek yalanlamıştı.

2500 liraya bilet sattırdı

Bir sosyal medya kullanıcısı ise Merve Boluğur'u dinlemek için bilet aldığı ekranın görüntüsünü çekerek bilet fiyatının 2 bin 500 TL olduğunu söyledi.