Küçükçekmece'de 5 kişi, husumetli oldukları şahısları öldüresiye darbetti

Küçükçekmece'de meydana gelen olayda 5 kişi, husumetli oldukları 2 kişiyi araba ile takip edip ardından önlerini kestiler. 2 kişiyi öldüresiye döven şahıslar aranıyor.

Küçükçekmece'de 5 kişi, husumetli oldukları şahısları öldüresiye darbetti

Dün gece saat 23.00 sularında Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'nde gerçekleşen olayda 5 kişi, husumetli oldukları öğrenilen 2 kişiyi araçla takip etti. Takibin ardından aracın önünü kesen grup, otomobilin camlarını kırıp içindeki iki kişiye tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Aracın içinden bir kişiyi yola fırlatan şahıslar, yola savurdukları adamı öldüresiye dövmeye devam ettiler. Aracın içindeki kişiyi de feci şekilde darbeden şahıslar, geldikleri araba ile kaçarak olay yerinden ayrıldılar.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

"YERDE YATAN ADAM KANLAR İÇİNDEYDİ" 

Olay esnasında orada bulunan görgü tanığı esnaf Özkan Aydınlı o anları, “İki tane araba bu taraftan geliyor. Biri diğerinin önüne kesiyor, kesince dövüyorlar. Bizimkiler müdahale ediyor ama onlar karışmayın diyorlar. bir tanesini arabadan indirip dövüyorlar, şuraya yatırmışlardı, bir tanesini de arabanın içinde dövüyorlar. Tekme tokat dövüyorlardı, kanlar içindeydi” ifadeleriyle anlattı.

Yaşanan anlar vatandaşın cep telefon kamerasına yansırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı. Kaçan şahıslar aranmaya devam ediyor.