Küçükçekmece'de onlarcası kıyıya vurdu! Suya bakan herkes onları gördü... 1 değil 2 değil 3 değil 10'larcası aynı anda

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde onlarcası aynı anda kıyıya vurdu. Suya bakan herkes onları gördü. 1 değil 2 değil 3 değil 10'larcası aynı anda kıyı şeridi boyunca görüldü.

Küçükçekmece'de onlarcası kıyıya vurdu! Suya bakan herkes onları gördü... 1 değil 2 değil 3 değil 10'larcası aynı anda

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde yer alan Küçükçekmece Gölü'nde henüz belirlenemeyen bir neden onlarca ölü balık kıyıya vurdu. Kıyı şeridi boyunca görülen ölü balıkların neden olduğu kötü koku bölgede şikayetlere neden oldu.

ONLARCASI KIYIYA VURDU

Küçükçekmece Gölü'nde henüz belirlenemeyen nedenle ölen onlarca balık kıyıya vurdu. Kıyıda yürüyen vatandaşlar çok sayıda balığın ölü olduğunu fark etti. İhbar üzerine belediye ekipleri, ölü balıkları topladı. Suyun renginin yeşil olduğu görülürken, ölü balıklar görüntülendi.

Balık ölümlerinin daha önce de olduğunu çevreye kötü koku yayıldığını söyleyen İbrahim Tanrıkulu isimi vatandaş, “Gölde balıklar ölmüş. Galiba fabrikanın atıkları geliyor, tahliye edilmiyor mu, bilmiyorum? Geçen sene böyle değildi, çok kokuyor. Farkındaysanız çok koku var, yosunlar var. Ekipler her gün gelip temizliyor ama çözüm değil. Bu sene hiç burada balık göremedim. Geçen sene gelip balık tutuyorlardı, bu sene o balıkları göremedim. Gördüğüm balıklar da zaten ölmüş. Geçen sene cıvıl cıvıl geziyorlardı. Bazen geliyorsun simsiyah bir su, bazen de bakıyorsun pırıl pırıl. Yani buna bir çözüm bulunsun” diye konuştu.

 

Küçükçekmece'de onlarcası kıyıya vurdu! Suya bakan herkes onları gördü... 1 değil 2 değil 3 değil 10'larcası aynı anda - Resim : 1