Küçükçekmece'de panik anları! Trafo bomba gibi patladı

İstanbul Küçükçekmece'de büyük bir gürültüyle patlayan trafo, mahallede paniğe neden oldu. Korku dolu anlar cep telefonu kameralarına yansırken, patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor.

Küçükçekmece'de bir trafoda henüz bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Paniğe neden olan patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü.

Olay, saat 09.45 sıralarında Küçükçekmece Sultan Murat Mahallesi Anadolu Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalleye elektrik sağlayan trafoda henüz bilinmeyen bir nedenle patlama oldu. Patlamanın olduğunu gören kapalı pazar yeri esnafı, pazarı boşaltarak itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye müdahale edemeyince bölgeye elektrik firması çalışanları sevk edildi. Elektriğin kesilmesinin ardından itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yangın nedeniyle mahalleye elektrik verilemezken, patlamanın kesin çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından belli olacak.

Büyük bir patlama olduğunu anlatan görgü tanığı İsmail Lale, “Burada çok ilginç bir patlama oldu. İlk başta küçük bir ses geldi, sonra büyük sesler geldi, alev aldı. Sonra itfaiye geldi hemen müdahale etti ama çok şiddetli ses geldi” dedi.