Küçükçekmece'deki cinayet anının kamera kayıtları bulundu. Acılı aile faillerin yakalanmasını istiyor

2 hafta önce Küçükçekmece'de bir iş yerine gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 kişi ölmüş 1 kişi yaralanmıştı. Saldırı anının kamera kayıtları ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Hakan Özer'in acılı ailesi açıklamalarda bulundu...

Küçükçekmece'deki cinayet anının kamera kayıtları bulundu. Acılı aile faillerin yakalanmasını istiyor

10 Ağustos 2023 günü Küçükçekmece Yeni Mahalle Selim Tamcu Sokak'taki bir telefon dükkanına gerçekleştirilen silahlı saldırıda 1 kişi ölmüş, 1 kişi yaralanmıştı. Motosikletle gelip dükkana rastgele ateş açan ve kafasında kask bulunan iki kişi hala yakalanamadı. Yaşamını yitiren Hakan Özer'in acılı ailesi, olay gününden itibaren kapalı olan telefon dükkanının önünde açıklamalarda bulundu.

"OĞLUMU KİM, NE İÇİN ÖLDÜRDÜ?"

Oğlunun katillerinin bir an önce bulunmasını isteyen acılı anne Perihan Özer, "Oğlumu öldürdüler, oğlumun katillerinin bulunmasını istiyorum. Kim öldürdü, niçin öldürüldü devletimden katillerin bulunmasını istiyorum. Oğlum burada çalışıyordu." dedi. 

"EŞİM ORADA ÇALIŞANDI, KİMSEYLE HUSUMETİ YOKTU"

Saldırıda iki çocuğunun babasını kaybeden, maktulün eşi Aslı Özer, "Eşim her gün geldiği gibi işe gelmişti. İlerideki börekçide arkadaşlarıyla otururken, çay içtiği sırada silahlı saldırganlar geliyor ateş ediyorlar. Direk olarak eşime isabet ediyor ve eşim orada vefat ediyor. Eşim burada normal olarak sigortalı olarak çalışan bir elemandı, kimse ile bir şeyi yoktu. Olsa ailesi ve çevresi herkes bilirdi. Eşimi resmen profesyonel bir tetikçi tutarak öldürtüyorlar, çünkü videolarda da gözüküyor. Arkadaki motorlu kişi ayağa kalkıp da ateş ediyor. Bunu yapabilen profesyonel olabilir, başka bir açıklaması yok. Bir sorunu yoktu, gayet normal işine gidiyordu"  açıklamasında bulundu.

Küçükçekmece'deki cinayet anının kamera kayıtları bulundu. Acılı aile faillerin yakalanmasını istiyor - Resim : 1

"EŞİM VEFAT EDELİ NERDEYSE 15 GÜN OLACAK, FAİLLERİN BULUNMASINI İSTİYORUZ"

Aynı iş yerine geçtiğimiz ocan ayında da saldırı yapıldığının hatırlatılmasının üzerine Özer, "Ondan sonra bir daha saldırı oldu. Bunlarla ilgili eşim karakola gidip polise ifadesini verdi. İlk buraya ateş ediliyor sonra parkın köşesinde oluyor. Onunla ilgili eşimin ifadesi mevcut. Bu saldırının onunla ilgili mi başka bir şey mi bilmiyoruz. Eşim vefat edeli neredeyse 15 gün olacak. Bunların bulunmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

OLAY ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Cinayetin güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda, motosikletle dükkanın önüne gelen kasklı iki kişi kaldırımda duran şahıslara ateş açıyor. Hakan Özer ve o esnada yoldan geçer İbrahim Ç.'nin yere düşmesinin ardından saldırganlar kaçıyor.

Emniyetin saldırganları yakalamak üzere başlattığı çalışma sürüyor.