KüçükÇiftlik Park Festivali barınaklardaki can dostlarımız için başlayacak

KüçükÇiftlik Park Festivali 1 Ekim’de kapılarını açıyor. Festivalin bilet satışından elde edilecek tüm gelir, hayvan bakımevlerine bağışlanacak. Festivalde Güneş, Jakuzi ve Deniz Sipahi barınak hayvanları yararına sahne alacak.

KüçükÇiftlik Park Festivali barınaklardaki can dostlarımız için başlayacak

Festivallerin vazgeçilmez adresi KüçükÇiftlik Park, bir kez daha kapılarını can dostlarımız yararına düzenlenen KüçükÇiftlik Park için açıyor.

İlki 2021 yılında gerçekleştirilen ve hayvan bakımevlerine düzenli olarak destek sağlanması amacıyla 1 Ekim’de daha da büyüyerek hayata geçirilen KüçükÇiftlik Park’ta hayvan dostları, gün boyu açık havada sosyalleşecek, uzmanlarla söyleşiler, eğitimler, atölyeler ve müzikle dolu bir gün geçirecekler. 

BARINAKTAKİ KÖPEKLERİ SAHİPLENEBİLECEKLER

Festival kapsamında hayvan sağlığı, beslenmesi, hayvanları koruma yasası ve yaşama hakkı gibi birçok farklı konu üzerine alanında uzman isimlerle düzenlenecek söyleşiler hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik yaratıcı atölye çalışmaları gün boyunca sürecek.

Projenin partnerlerinden olan köpek eğitmeni Berker Arslan ve BAC Team eğitmenleri gün boyu danışmanlık verecek, grup dersleriyle köpek davranışı ve itaat üzerine çalışmalar yapacaklar.

Barınaklarla sağlanan iş birliği sayesinde, katılımcılar yuva arayan miniklerle tanışabilecek, terapi ve servis köpekleri hakkında da bilgi alabilecekler.

ŞARKILARINI HAYVAN DOSTLARI İÇİN SÖYLEYECEKLER

Barınak hayvanları yararına düzenlenecek festivalde Güneş, Jakuzi grubu ve Deniz Sipahi sahne alacak.

URU organizasyonuyla düzenlenen KüçükÇiftlik Park’ın biletleri satışa sunuldu.