Kültür sanat etkinliklerinde Kasım takvimi belli oldu! Bir çok etkinlik sanat dostlarıyla buluşacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, tiyatro gösterimlerinden konferanslara, söyleşi ve imza günlerinden panellere, dinletilerden yerinde tarih söyleşilerine kadar farklı etkinlikler için Kasım takvimi belli oldu. Ayrıca Uluslararası Sakarya Balkan Günleri de 3 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek. Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından, etkinliklere tüm sanatseverlerin davetli olduğu ifade edildi.

Kültür sanat etkinliklerinde Kasım takvimi belli oldu! Bir çok etkinlik sanat dostlarıyla buluşacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen kültür sanat etkinliklerinde tiyatro gösterimlerinden konferanslara, söyleşi ve imza günlerinden panellere, kadar farklı etkinlikler sanat dostlarıyla buluşacak.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kültür sanat etkinliklerinde Kasım takvimi belli oldu. Tiyatro gösterimlerinden konferanslara, söyleşi ve imza günlerinden panellere, dinletilerden yerinde tarih söyleşilerine kadar farklı etkinlikler kültür sanat dostlarıyla buluşacak. Kasım kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Uluslararası Sakarya Balkan Günleri de 3 Kasım Cuma gününe kadar devam edecek. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, Kasım etkinliklerine tüm sanatseverlerin davetli olduğu ifade edildi.