Kültür sanat harcamalarınız Ziraat Bankası'ndan! Kampanya açıklandı! Hemen başvurabilirsiniz!

Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan kampanya, sınırlı bir süre için geçerli olacak. Kampanya detayları açıklandı. Peki, Ziraat Bankası'nın kampanyasına başvuru şartları nelerdir? Kampanya ne zamana kadar devam edecek?

Kültür sanat harcamalarınız Ziraat Bankası'ndan! Kampanya açıklandı! Hemen başvurabilirsiniz!

Ziraat Bankası'nın internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre, 30 Kasım tarihine kadar sürecek olan kampanya ile ilgili bilgiler paylaşılırken Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti alma işlemlerinizde 10% toplamda 100 TL Bankkart Lira vereceği açıklandı.

Kampanya 30 Kasım’a kadar geçerli olacak

1-30 Kasım 2022 tarihlerinde geçerli olacak kampanyaya göre, Bankkartı kullanarak Müze, Tiyatro, Sinem ve Konser bileti alınması halinde yüzde 10, toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanma şansı elde edilecek. Bu kampanya 1-30 Kasım tarihlerinde yapılan işlemler için geçerli olacak. 

Kampanyaya ilişkin bankanın yaptığı duyuruda, katılan müşterilere kampanya süresince Müze, Sinema, Tiyatro ve Konser bileti işlemlerine 10% toplamda 100 TL Bankkart Lira verileceği vurgulandı ve kampanyadan yararlanabilmek için işlem öncesinde Bankkart Mobil’den kampanyaya katılım sağlanması gerektiği vurgulandı.

Bankkart ile hem kredi hem de banka kartı özelliği ile yapılacak olan Müze, Tiyatro, Sinem ve Konser bileti alınması işlemleri dikkat alınacak. Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında Bankkart Liralar yüklenecek. 

Kampanyanın ayrıntıları

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

- Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilir.

- Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

- Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

- Karta para yükleme, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri dahil değildir.

- T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.