Kurduğu senaryolar yüzünden hapsi boyladı! Kocasının ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü kıza öyle bir şey yaptı ki! "Meydan okuyormuş gibi baktı"

Şef kocasıyla bar işleten 47 yaşındaki kadın, yanlarında çalışan 18 yaşındaki garson kızın eşiyle ilişkisi olduğuna dair bir şüphe duyunca genç kıza bıçaklı saldırı da bulundu. Gerçek dışı kurguları sonucunda cinayete teşebbüsten yargılandı.

Kurduğu senaryolar yüzünden hapsi boyladı! Kocasının ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü kıza öyle bir şey yaptı ki! "Meydan okuyormuş gibi baktı"

Santos, şef kocası Pedro'nun, sahip oldukları barlarında çalışan 18 yaşındaki Hannah Pritchett ile duygusal ilişkisi olduğunu düşünüyordu. Genç kızın eşine kur yaptığını ve hatta daha da ileri giderek ailesiyle onun arasında bir seçim yapmasını istediğini ileri sürüyordu. Kafasında oluşan kurgulara tamamen inanmıştı.

Kurduğu senaryolar yüzünden hapsi boyladı! Kocasının ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü kıza öyle bir şey yaptı ki! "Meydan okuyormuş gibi baktı" - Resim : 1

Santos, kafasında kurduğu bu senaryonun gerçekliğine öylesine inandı ki, Pritchett'i korkutmak niyetiyle bıçaklı saldırıya bile girişti. Santos'un The Three Horseshoes Pub'da Pritchett'i balık bıçağıyla bıçaklamasıyla cinayete teşebbüs suçlamasıyla sona erdi. Santos, kasıtlı olarak insan yaralamaktan suçlu bulundu ve bugün on yıl hapis cezasına çarptırıldı. Saldırıların görüntüleri, Santos'un Pritchett'a çatal bıçak takımını cilalarken yaklaştığını gösterdi. Pritchett olayın ardından, 8 ve 17 cm derinliğinde iki bıçak yarası alarak üç gün hastanede yattı.

Mahkemede konuşan Santos, açıklamalarıyla dikkat çekti. ''Bana kışkırtıcı bir şekilde, ne yaptığını biliyormuş gibi, meydan okuyormuş gibi baktı" diye konuştu. Santos, bu süre zarfında Pritchard tarafından kendisine acı çektirildiğini söyledi.

Kurduğu senaryolar yüzünden hapsi boyladı! Kocasının ilişkisi olduğunu ileri sürdüğü kıza öyle bir şey yaptı ki! "Meydan okuyormuş gibi baktı" - Resim : 2