Kurtlar Vadisi'nin Mematisi ile Demir'i yeniden aynı projede! 2'li yıllar sonra yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek

Kurtlar Vadisi'nde 'Memati' rolüyle hafızalara kazınan Gürkan Uygun ile aynı dizide Demir Görkemli karakterini canlandıran ünlü oyuncu Latif Gedikli, yıllar sonra aynı projede buluşuyor. 2'li yıllar sonra yine hayranlarını ekran başına kilitleyecek.

Kurtlar Vadisi'nin Mematisi ile Demir'i yeniden aynı projede! 2'li yıllar sonra yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek

Son olarak ‘Kuruluş Osman’ dizisinde 'Celali' karakteri ile adından söz ettiren usta oyuncu Latif Akgedik, Ataşehir’de bir AVM'de bayram alışverişi yaparken objektiflere takıldı.

Kurtlar Vadisi'nin Mematisi ile Demir'i yeniden aynı projede! 2'li yıllar sonra yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek - Resim : 1

YENİ İMAJI DİKKAT ÇEKTİ 

Ayaküstü gazeteciler ile sohbet eden Latif Akgedik'in yeni imajı dikkat çekti. Akgedik,  yeni dizisi ile yine ekranlarda olacağını müjdeledi.

Kurtlar Vadisi'nin Mematisi ile Demir'i yeniden aynı projede! 2'li yıllar sonra yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek - Resim : 2

TRT TABİİ'DE YAYINLANACAK
 
Akgedik, CNP Yapım imzalı TRT TABİİ'de yayınlanacak olan ‘Marnalı’ adlı dizinin başrolünde Gürkan Uygun ve Melike İpek Yalova’nın olduğunu yönetmen koltuğunda ise Doğan Ümit Karaca’nın bulunduğu söyledi.

Kurtlar Vadisi'nin Mematisi ile Demir'i yeniden aynı projede! 2'li yıllar sonra yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek - Resim : 3

"İZLEYİCİYİ EKRANA KİLİTLEYECEK"
 
Latif Akgedik dizideki karakter ve hikayeden bahsetmezken, “İzleyiciyi ekrana kilitleyecek bir hikaye geliyor. Muhteşem oyuncu kadrosuyla oluşan bir ekip ve yapım ekibiyle hakikaten çok güzel  bir iş oluyor. Bu işte setinden yönetmenine yapımına kadar bulunmaktan çok mutluyum iyi ki böyle güzel bir hikayenenin bir parçasıyım ve iyi ki böyle bir işteyim“ ifadesini kullandı.
 
Latif Akgedik ile Gürkan Uygun Kurtlar Vadisi dizisinden sonra aynı projede buluştular.