Kuruluş Osman’ın ünlü oyuncusu obaya veda etti!

Kuruluş Osman’ın dün akşam yayınlanan 47’nci bölümünde, Selcan Hatun Osman Bey tarafından obasını uç bölgesine getirmekle görevlendirildi. Selcan Hatun, obadakilere veda ederek yola çıktı.

Kuruluş Osman’ın ünlü oyuncusu obaya veda etti!

Kuruluş Osman dizisini 47.yeni bölümünde; Osman Bey, Türk boylarını birleştirmek amacıyla Selcan Hatun'dan obasını bölgeye getirmesini istedi. Selcan Hatun'la otağında görüşen Osman Bey, "Sıla-ı rahim edesin yenge. Sılanı, topraklarımıza göçmeye ikna edesin. Onlara selamımı götür ve Osman Bey sizi başının üzerine davet eder de" şeklinde konuştu.

Kuruluş Osman’ın ünlü oyuncusu obaya veda etti! - Resim : 1

Selcan Hatun'un obaya vedası Kayı Obası'nda duygusal anlara neden oldu. Osman Bey, Selcan Hatun'u "Sen bu obanın bir direğisin yenge! Kayı Hatunlarına, hatun nasıl olunur sen öğrettin. Sen zaman oldu Kayı beylerine bey nasıl olunur hatırlattın. Ben sana minnettarım ve senden razıyım" sözleriyle uğurladı. Selcan Hatun ise "Beylik senin hakkındı Osman Bey; ben de o hakkı savundum. Bey olduğunu gördüm, inşallah devlet kurduğunu da göreceğim" sözleriyle Osman Bey'i selamladı.

SELCAN HATUN DİZİDEN AYRILDI MI?

Kuruluş Osman'ın Selcan Hatun'u Didem Balçın Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Balçın, paylaşımında,  "Ben pek değerli bir minik için bir süre sahalardan çekiliyorum" ifadesini kullandı.

Kuruluş Osman’ın ünlü oyuncusu obaya veda etti! - Resim : 2